Despre mine

 

Eu sunt Cristi și înainte de orice, doresc să-ți mulțumesc pentru vizita ta. Ca introducere despre mine îți pot spune din start că ador natura, animalele, drumețiile și orice fel de călătorie de altfel. Evident, pe primul loc în inima mea se află țara noastră, o țară care are absolut de toate. Deși turismul nu este dezvoltat la potențial maxim pe plan național, sunt mereu încântat să pot vizita minunățiile acestei țări frumoase, care este România.

 

M-am născut în 1982 în orașul Cluj-Napoca. Tot aici locuiesc și în prezent. Pentru scurte perioade cuprinse între câteva luni și până la un an, am locuit și în alte orașe. Unele deosebite ca București, Timișoara, Berlin, Copenhaga, Oslo și altele. Dar mereu mintea și inima mea au fost și cu siguranță vor și rămâne la Cluj-Napoca.

 

De-a lungul anilor am făcut numeroase ieșiri în natură.  Atât pentru relaxarea care ți-o oferă aceasta, cât și pentru a descoperi locuri, oameni, animale  și alte lucruri ce mă captivau. Niciodată nu am putut decide ce-mi place mai mult: muntele sau marea. Ceea ce știu clar este că vara reprezintă supremul anotimp pentru mine. Pe lângă călătorii ador ieșirile cu bicicleta, pe care am zeci de mii de kilometri pedalați, înotul și căldura. Dacă s-ar putea, vara aș ține-o doar într-o ieșire. 🙂

 

Pe lista mea cu locuri ce trebuiesc vizitate cel puțin o dată în viață, locuri unde deocamdată nu am ajuns, se află țări ca Thailanda, India, Indonezia, Maldive, Egipt. Evident că mi-aș dori să merg prin lumea întreagă, dar pentru asta sunt necesare multe aspecte de îndeplinit.

 

Mă declar un iubitor de animale, preferatul meu fiind tigrul, dar pentru că nu am voie să țin un tigru acasă, țin ca și pet alt animal exotic. Mai concret, o pereche de șerpi boa constrictor. Șerpii sunt și ei în topul preferințelor mele.

 

Jobul de vis pentru mine ar fi realizarea unor emisiuni având ca subiect diverse animale exotice, cu precădere munca de teren. Poate de asta îmi place așa mult activitatea lui Austin Stevens sau Bear Grylls.

 

Baraian Cristian
Despre proiect

 

Are ca scop:

– promovarea și punerea în valoare a zonelor deosebite ale țării noastre cât și a faunei specifice.
– amplificarea dorinței de drumeție a cititorului și empatia acestuia cu ceea ce eu am trăit deja, prin articolele care sunt aici și cele care vor fi expuse în continuare aici pe site.
– colaborări diverse în acest domeniu.
– atragerea de potențiali sponsori pentru următoarele mele călătorii. 🙂