CONȚINUT ȘI DREPTURI DE AUTOR

Toate articolele, pozele, clipurile, alte elemente de grafică și nu numai, aparţin https://aventurainromania.ro denumit pe scurt aventurainromania.ro, respectiv administratorului site-ului, Bărăian G. Cristian. Acestea compun experiențele personale și munca referitoare la locațiile turistice vizitate de către administratorul site-ului. Conform legii nr.8 din 14 martie 1996 privind protecția dreptului de autor și drepturile conexe, este interzisă preluarea/duplicarea a oricărui material de pe acest site, fără înștiințarea și consimțământul în scris al administratorului “aventurainromania”.

 

Nu sunt permise preluarea pozelor, textului sau a altor materiale decât dacă aveți acordul autorului în scris, caz în care autorul și site-ul aventurainromania.ro primesc credit total pentru acestea, cu mențiunea numelui și a sursei la loc vizibil și citeț, de forma: “Sursa: aventurainromania.ro”.

 

Orice altă utilizare a conţinutului site-ului decât în condițiile menţionate mai sus va fi considerată o nerespectare a dreptului de autor şi drepturilor conexe. De asemenea va putea fi sancţionată conform legislaţiei în vigoare, prin chemarea în judecată de către administratorul site-ului “aventurainromania.ro”.

 

Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere.

CONTACT

Mă puteți contacta pentru orice întrebare, cerere, sugestie, parteneriat sau sponsorizare.

Telefon: 0741220034

Email: cristi_baraian@yahoo.com